rhiger20.jpg

Tredje del om Inge

SPECIELLE HUNDEERFARINGER

Hunde har altid været en speciel ting for Inge.

Først er de små og IH så kære, men med spidse tænder og til tider mere besværlig end et spædbarn - og så bliver de store og brølstærke

 

SASKO (her til venstre) var en rigtig flot hund


Som barn var der ”farmors PING”, der var så lille, at man skulle passe på man ikke trådte på den, og samtidig var der én af legekammeraterne på vejen som havde en schæferhund, som Inge var MEGET bange for.

I sit voksenliv har der været 5 store hunde, først var der schäferen ”PRINS”, som var Carlos tjenstlige forsvarshund i Skanderborg.

Da Tenna var blevet 4, fik vi schäferen ”WAMBO” som 8-ugers hvalp.

Ham måtte vi desværre skille os af med igen (retur til kennelen, hvor han kom fra) på grund af hofteledsdysplasi (og manglende tid til en ordentlig træning).

Så kom ”SAMSON”, som vi fik fra et internat som 7 - 9 måneders unghund. En blandingshund schäfer / siberian husky, som mest lignede en husky, men havde sind som en schäfer.
Han nåede at blive 12 år inden vi desværre måtte lade ham aflive.

Det sidste skud på stammen (troede vi alle) blev "SASKO", en fuldblodsschæfer, som desværre viste sig at være multialergisk.

Han fik specialkost efter BARF-princippet, men lige lidt hjalp det.
Han måtte lade livet, da Carlo i juni 2010 flyttede tjenestested fra Silkeborg til Viborg.

I oktober 2012 kom der såmænd pludselig en SAMSON II (også en blanding schäfer / siberian husky), men helt anderledes af sind end gamle SAMSON var. Ham her ligner en schäfer, men har sind som en husky, hvor det var stik modsat med den gamle.


HJEMMESIDER ER NOGET PJAT

Inge synes egentlig, at ”det der med en hjemmeside er noget pjat”, og Carlo har derfor måttet være forfatter / digter på hendes vegne.

KØRETEKNISK KURSUS

Inge fik, efter eget ønske, (så det var ikke noget, der blev ”påduttet”) et køreteknisk kursus i julegave i 1998.

Det er i mellemtiden blevet omsat i praksis – og hun mener at have fået en hel del ud af kurset.

Hun ønsker dog ikke at sætte et udleveret rudemærkat fra FDM/Jyllandsringen fast i forruden på Astraen (senere Peugeot'en).

sandyachting.jpg